Ιστορικό...

on . . Εμφανίσεις: 8602

 

LOGOS TELIKO WHITE

  Το φροντιστήριο ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ξεκίνησε τη λειτουργία του υπό τη διεύθυνση του Χαράλαμπου Γιαννακίδη, τον Σεπτέμβριο του 1998, στην Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης σε ένα χώρο 20 τετραγωνικών μέτρων επί της οδού Τρικούπης 39. Στο φροντιστήριο αρχικά γινόταν μαθήματα σε γκρουπ 4-5 ατόμων. H foto1
 Το φροντιστήριο ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ τον Ιούνιο του 1999, λόγω του μεγάλου πλήθους των μαθητών, μεταστεγάζεται σε ενοικιαζόμενο χώρο επί της οδού Περγάμου και Περικλέους γωνία. Πολύ γρήγορα όμως και αυτός ο χώρος δεν ήταν ικανός να εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες του φροντιστηρίου μας.
  Το φροντιστήριο ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ το 2000 μεταστεγάζεται σε ενοικιαζόμενους χώρους επί της οδού Χάνι Γραβιάς 33 & 20. Διαθέτει επτά αίθουσες διδασκαλίας, γραφείο διεύθυνσης και καθηγητών, αίθουσα αναλωσίμων και γραμματείας καθώς και διάφορους βοηθητικούς χώρους. H foto3

  Το φροντιστήριο ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ από το 2013 αποκτά παρουσία και στην περιοχή της Μυγδονίας (του Δήμου Ωραιοκάστρου), δημιουργώντας παράρτημα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 76 στο Δρυμό. Διαθέτει τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας, γραφείο διεύθυνσης και καθηγητών, χώρο αναλωσίμων και γραμματείας.

  Το φροντιστήριο ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ του Δρυμού το 2016 ξεκινά τη μεταφορά μαθητών από την ευρύτερη περιοχή της Μυγδονίας (Μελισσοχώρι και Λητή), καθώς και από τα χωριά των Λαγυνών και του Μονολόφου.

ιστορικό3

  Το φροντιστήριο ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ το 2018 αποκτά παρουσία και στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης. Δημιουργεί παράρτημα επί της οδού Εγνατίας εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά. Διαθέτει ένα σύγχρονο διδακτήριο πέντε αιθουσών, γραφείο διεύθυνσης και καθηγητών, χώρο αναλωσίμων και γραμματείας.

 

                                                                                                              .....ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ επιλογή επιτυχίας

lagina2

 

LOGOS TELIKO WHITE

110 s 01

Φροντιστήριο Νέο Δυναμικό από το 1998 ... επιλογή επιτυχίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας